Adventures, dreams, nature, culture and happiness for the people


This is what we do..

Suomi   |   English   |   Russian

BAREWOODS

BAREWOODS on kotimainen yritys,
joka tuottaa laadukkaita luonto- ja ohjelmapalveluita.

Meille on tärkeää luonto, hyvinvointi, stressittömyys ja asiakkaiden onnellisuus. Emme tingi tarjottavan ruuan laadusta ja kaikki tarjoamamme tuotteet tuotetaankin paikallisesti laadukkaista raaka-aineista.

Järjestämme päiväretkistä aina mieleenpainuviin matkoihin Baikal-järvelle tai Altai-vuoristoon. Lisäksi järjestämme ammattitaidolla ja kokemuksella räätälöityjä kulttuuri- ja kaupunkimatkoja Pietariin. Suomalainen oppaamme on työskennellyt pitkään Pietarissa ja tuntee kaupungin parhaat nähtävyydet.

Palvelemme ja suunnittelemme aina kaiken ryhmäkohtaisesti jolloin voimme taata, että asiakkaamme saavat juuri tarpeitansa vastaavan elämyksen. Huomioimme mielellämme myös senioriryhmät. Järjestämme virkistyspäiviä, yrttipolkuja, leiri- ja luontokouluja, päiväretkiä, melontaa tai muita asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltuja palveluita.

Kanssanne on aina koulutettu opas ja lisäksi Venäjällä ammattitaitoiset paikallisoppaat takaavat turvallisen ja unohtumattoman kokemuksen.Background photo by Andrei Marhotin